תנאי קבלה לאזרחים זריםשנת לימודים

על כל מסמך להיות מתורגם לשפה הרוסית ומוחתם על ידי נוטריון מוסמך.

האוניברסיטה הבלארוסית לרפואה , אשר לימודיה בתשלום, מאפשרת לאזרחים זרים להגיש מועמדות להתקבל לשנת מכינה או ללימודים לשנה האקדמית הראשונה.

ההזמנה ללימודים ניתנת בהתאם לבקשת אזרח הזר ( או הגוף אשר מייצג אותו), בהצגת בקשה להזמנה ללימודים וציון המקצוע הרצוי ללימודים באוניברסיטה. לעריכת ההזמנה בצורה נכונה יש להציג את המסמכים הבאים.

  • צילום המסמך, המאושר ע'י משרד החינוך , על ההשכלה ופירוט הנושאים שנלמדו בצירוף ציונים לכל מקצוע ותרגומו לשפה הרוסית.
  • צילום הפספורט 'הדרכון' של האזרח המוזמן ותרגומו לשפה הרוסית.
  • צילום הפספורט 'הדרכון' של הגוף אשר מייצג את אזרח המוזמן ותרגומו לרוסית.

קבלה למכינה

ללימודים במכינה מתקבלים אזרחים זרים עם השכלה תיכונית, במטרה ללמוד את השפה הרוסית , כימיה , פיסיקה וביולוגיה.

משך תקופת המכינה הינה 8-10 חודשים אשר בסיומה ניתנת תעודה, המאפשרת להתקבל ללימודי רפואה ומקצועות הביולוגיה, לשנה האקדמית הראשונה בכלל האוניברסיטאות של ' חבר המדינות העצמאיות ' ללא מבחני קבלה.

קבלת המסמכים מתאפשרת בתאריכים : 25 לאוגוסט -15 לאוקטובר,

במשרד דקאן הפקולטה להכנה ללימודים גבוהים.

הקבלה לשנה האקדמאית ה-1 נעשית על בסיס מיון.

קבלת המסמכים מתאפשרת בין התאריכים 25 לאוגוסט – 15 לאוקטובר. קבלת המסמכים נעשית במשרדי דקאן הפקולטה לרפואה לסטודנטים זרים.

אזרחים זרים אשר הגיעו ללימודים, עוברים מבחני מיון במקצועות הרוסית, כימיה וביולוגיה אשר על בסיס ציוניהם יקבע אם המתמודד יתקבל לשנה ה-1 או לא.

ביום הגעת אזרח הזר לרפובליקת בלרוס , על האזרח להציג למשרדי הדקאן המתאימים את המסמכים הבאים.

  • צילום ההזמנה לקבלה ללימודים ל -'אוניברסיטה הבלארוסית לרפואה' «Belarusian State Medical University»
  • הפספורט, ' הדרכון' , נמסר לזיהוי באופן ישיר.
  • צילום של הפספורט , תרגומו לרוסית , בעלת חותמת נוטריון מוסמך.
  • מסמך(מקור) אשר חתום ע'י משרד החינוך, פירוט מקצועות הלימוד והציונים לכל מקצוע. תרגום של מסמך זה לשפה הרוסית וחותמת נוטריון המוסמך.
  • מסמך(מקור) המעיד על המצב הבריאותי , החתום ע'י משרד הבריאות של המדינה ממנה מגיע המתמודד לקבלה ללימודים, תרגומו לשפה הרוסית וחתום ע'י נוטריון מוסמך.
  • מסמך(מקור),מעיד על כך שהאזרח הזר אינו חולה במחלת איידס, הניתן ע'י גוף המקורי של משרד הבריאות של אותה מדינה ממנה מגיע המתמודד לקבלה ללימודים , מתורגם לשפה הרוסית וחתום ע'י נוטריון המוסמך.
  • · צילום תעודת לידה, תרגומה לשפה הרוסית והחתמתה ע'י נוטריון מוסמך.
  • · 6 תמונות בגודל 3X4 ס'מ.
     
  מקצוע מחיר שנתי בדולר ארה'ב
  מכינה בשפה הרוסית 2 600
  מכינה בשפה האנגלית 3 100
     
  הפקולטה לרפואה של סטודנטים זרים  
  רפואת שיניים בשפה הרוסית 4 400
  רפואת שיניים בשפה האנגלית 5 500
  רפואה כללית בשפה הרוסית 4 000
  רפואה כללית בשפה האנגלית 4 900
  הפקולטה לרפואה מונעת 4 000
  פרמקולוגיה 4 000
     
  לימודי תואר שני  
  תרפיה 2 500
  כירורגיה 2 800
  רפואת שיניים 3 600
     
  מעונות 840
  הרשמה 50
  ביטוח רפואי 170 יורו
  אישור רפואי 100
  העלות הממוצעת של החיים בארץ 3 000 - 4 800
We are on YouTubeWe are on FacebookWe are on Twitter